Powrót
other

Alert #58757

Inne : inne

NaprawmyTo

aleja Żołnierza 25, 73-100 Stargard, Polska

NaprawmyTo

Status: Otwarty

NaprawmyTo

Dlaczego przy wydawaniu pozwolenia na remont i przebudowę obiektu handlowego przy Al. Żołnierza 25 nie przewidziano, że klienci korzystający z tego obiektu będą jeździli po chodniku? W chwili obecnej nie ma żadnego odgrodzenia pomiędzy miejscami parkingowymi a wyremontowanym niedawno chodnikiem, dlatego kierowcy wyjeżdżają z niego bezpośrednio na trakt dla pieszych (jak im wygodnie). Nie dość, że doprowadza to do niebezpiecznych sytuacji z pieszymi (w tym miejscu jest przejście dla pieszych i dwa przystanki autobusowe), to dodatkowo niszczony jest nowy chodnik. W związku z tym miejsca parkingowe należy oddzielić od chodnika przy przystanku np. wysokim krawężnikiem, słupkami lub betonowymi klombami z nasadzeniami (przyjemne z pożytecznym w tym "kostkowym" środowisku).

NaprawmyTo

Komunikat administratora
Dziękujemy za zgłoszenie, uwagi przesyłamy do UM
DyzurnyRL 23/12/2018 o 14:12

NaprawmyTo

Osoba odpowiedzialna za zgłoszenie:

Alert dodany przez

0 osób poparło ten alert

NaprawmyTo
NaprawmyTo

Komentarze

Aby dodawać komentarze należy się zalogować.

Powrót